Synttärit

Pakopelit osaksi syntymäpäivää niin lapsille kuin aikuisillekin

Syntymäpäiväjuhlat

Synttäreillä selvittämään muinaisen temppelin salaisuutta? Tai kenties pelastamaan lumottu taikasauva velhon mökistä? Exit Oulun syntymäpäiväpaketeista löytyy sopiva peli jokaiselle sankarille.

Pakopeli on jännittävä vaihtoehto lasten syntymäpäivien ohjelmaksi! Osa meidän Room escape -peleistä soveltuu jo  7-8 vuotiaille ja sitä vanhemmille. Yleisesti nuorimmilla pelaajilla olisi hyvä olla vanhempia pelitovereita, mutta jo 5.-6. -luokkalaiset osaavat ratkoa käytännössä kaiken itsenäisestikin. Kysy meiltä suositus, mikä peli sopisi teidän synttäriporukalle parhaiten!

Pelien yhteyteen järjestyy Uusikadun kabinettitiloissa asiaankuuluvat synttäritarjoilut teeman mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää helpoista lasten syntymäpäiväpaketeista. Me vastaamme järjestelyistä ja te voitte keskitettyä asiaan. Escape room -synttärit varmasti muistetaan pitkään! Hinnat alkaen 25€/henkilö sisältäen pelit ja tarjoilut.

Aikuisten syntymäpäiväjuhlat

Aikuiseen makuun syntymäpäivät Exit Oulun pakopelien parissa sopii myös. Vai miltä kuulostaisi esimerkiksi ilta, joka alkaa tervehdysmaljoilla, jonka jälkeen siirrytään ratkomaan pelejä tunniksi. Pelien jälkeen jälkipelit tunnelmallisessa Mallaskellarin olutpubissa olut-tastingin ja pikkupurtavan parissa? Voitte varata Mallaskellarin kabinettitilan veloituksetta käyttöönne. Tutustu tiloihin osoitteessa www.mallaskellari.fi ja kysy lisää tarjoiluvaihtoehdoista info@exitoulu.fi.

Myös Uusikadun baaritiski palvelee janoisia ja sen 40-paikkaisen kabinetin voi varata yksityistilaisuutta varten ja herkulliset ruokailutkin järjestyvät tekemään syntymäpäivästä täydellisen.

Pyydä tarjous!