fbpx

Työpaikan

Virkistyspäivä Oulu

Exit Oulu tykypäivä pakopelien parissa

Virkistyspäivä Oulu – Exit Oulu pakopeliaktiviteetit

Virkistyspäivä Oulussa? Varaa Exit Oulu virkistyspäivä -ohjelma ja aktiviteetit Oulussa vaikka koko päiväksi. Tiloissa voit järjestää virkistyspäivän, tiimipäivän, tykypäivän tai muun työpaikan virkistystapahtuman isollekin ryhmälle. Pakopelit järjestyvät yhtäaikaisesti jopa 100 henkilölle. Uusikatu 22 toimipisteessä on kokous- ja kabinettitilat 30 henkilölle. Halutessanne järjestämme aktiviteettien lisäksi myös tarjoilut virkistyspäiväänne, kuten kahvittelut, lounaat tai illalliset. Ruokailut ovat laadukkaiden oululaisravintoloiden tuottamia buffetteja. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Oskarin Kellari ja Sauraha. Kaikissa tiloissamme on myös anniskeluoikeudet, joten janoisena tiimipäivän osallistujien ei tarvitse olla.

Rotuaarin toimipiste sijaitsee samoissa tiloissa laadukkaan olutpubi Mallaskellarin kanssa, jonka 100 asiakaspaikkaa, laaja valikoima pienpanimotuotteita hanassa ja rento tunnelma tarjoaa hyvät puitteet tiimipäivän jälkipeleille, pikkujouluihin, virkistäytymiseen, illanistujaisiin ja niin edelleen. Tiloista löytyy lisäksi kabinetti jopa 25 henkilölle. Kesällä upea vaihtoehto on sisäpihan rauhassa sijaitseva rennon viihtyisä Mallasterassi. Sopisiko teidän virkistyspäiväohjelmaanne ohjattu, rento olut-tasting panimomestarin vetämänä? Lue lisää Facebookista tai www.mallaskellari.fi.

 

Miksi pakopelit kannattaa valita työpaikan tiimipäivän aktiviteetiksi?

Pähkinänkuoressa room escape -pakopeli on 60 minuuttia kestävä, haastava, jännittävä ja hauska projektityö, joka sisältää nopeatempoista ideointia, arvoitusten ratkaisua ja tiimityöskentelyä. Joukkueelle on luvassa taattua tekemisen meininkiä koko 60 minuutin ajaksi. Siksi tiimin kehitysaktiviteettina pakopeli on erinomainen valinta. Kaikki voivat osallistua ongelmien ratkaisuun, sillä niissä ei ole fyysisiä tai osaamiseen liittyviä rajoituksia.

Pakopelit ovat erinomainen valinta työyhteisön tiiminkehitykseen:

  • Työntekijöiden välinen kommunikointi kehittyy
  • Työkavereiden ominaisuuksien tunteminen mahdollistaa paremman työtehtävien jakamisen ja tekemisen oikeassa työssä
  • Keskinäinen luottamus työntekijöiden välillä paranee, kun he ovat tehneet yhteistyötä haastavassa tilanteessa ja selvinneet siitä
  • Pakopelien ansiosta tiimipäivät ovat tehokkaita ja hyödyllisiä, mutta silti samalla hauskaa ajanvietettä

 Kerro yhteydenottolomakkeella minkälaisen tapahtuman haluaisit meillä järjestää tai laita viestiä info@exitoulu.fi

 

Ota yhteyttä!