Työpaikan

Virkistyspäivä Oulu

Exit Oulu tykypäivä pakopelien parissa

Exit Oulu Virkistyspäivä aktiviteetit

Virkistyspäivä ideoita Oulussa? Varaa Exit Oulu virkistyspäivä -ohjelma ja aktiviteetit oulussa vaikka koko päiväksi. Tiloissa voit järjestää virkistyspäivän, tiimipäivän, tykypäivän tai muun työpaikan virkistystapahtuman isollekin ryhmälle. Pakopelit järjestyvät yhtäaikaisesti jopa 70 henkilölle. Uusikadun toimipisteessä on kokous- ja kabinettitilat 40 henkilölle. Halutessanne järjestämme aktiviteettien lisäksi myös tarjoilut virkistyspäiväänne, kuten kahvittelut, lounaat tai illalliset. Ruokailut ovat laadukkaiden oululaisravintoloiden tuottamia buffetteja. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Oskarin Kellari, Sauraha ja Garam Masala. Uusikadun ja Rotuaarin tiloissa on myös anniskeluoikeudet, joten janoisena tai nälkäisenä tiimipäivän osallistujien ei tarvitse olla.

Rotuaarin toimipiste sijaitsee samoissa tiloissa laadukkaan olutpubi Mallaskellarin kanssa, jonka 100 asiakaspaikkaa, laaja valikoima pienpanimotuotteita hanassa ja rento tunnelma tarjoaa hyvät puitteet tiimipäivän jälkipeleille, pikkujouluihin, virkistäytymiseen, illanistujaisiin ja niin edelleen. Tiloista löytyy lisäksi kabinetti 10-15 henkilölle. Sopisiko teidän Oulu virkistyspäivä -ohjelmaan ohjattu, rento-henkinen olut-tasting panimomestarin vetämänä? Lue lisää www.facebook/com/mallaskellari ja  www.mallaskellari.fi

Miksi pakopelit kannattaa valita työpaikan tiimipäivän aktiviteetiksi?

Tiivistettynä room escape -pakopeli on 60 minuuttia kestävä, haastava, jännittävä ja hauska projektityö, joka sisältää nopeatempoista ideointia, arvoitusten ratkaisua ja tiimityöskentelyä. Joukkueelle on luvassa taattua tekemisen meininkiä koko 60 minuutin ajaksi. Tästä syystä tiimin kehitysaktiviteettina pakopeli on erinomainen valinta. Kaikki voivat osallistua ongelmien ratkaisuun, sillä niissä ei ole fyysisiä tai osaamiseen liittyviä rajoituksia.

Pakopelit ovat erinomainen valinta työyhteisön tiiminkehitykseen koska:

  • Työntekijöiden välinen kommunikointi kehittyy.
  • Työkavereiden ominaisuuksien tunteminen mahdollistaa paremman työtehtävien jakamisen ja tekemisen oikeassa työssä.
  • Keskinäinen luottamus työntekijöiden välillä paranee, kun he ovat tehneet yhteistyötä haastavassa tilanteessa ja selvinneet siitä.
  • Pakopelien ansiosta tiimipäivät ovat tehokkaita ja hyödyllisiä, mutta silti samalla hauskaa ajanvietettä.

 Kerro yhteydenottolomakkeella minkälaisen tapahtuman haluaisit meillä järjestää tai laita viestiä info@exitoulu.fi

 

Ota yhteyttä!