fbpx

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Milloin Exit Oulu on avoinna?

Olemme avoinna pelivarausten mukaan. Puhelimella  tavoitat meidät joka päivä klo 10.00-21.00 numerosta 050 465 51 81.

Huomaathan, että varauskalenteri ei näytä aikoja alle 24 tunnin sisällä. Jos haluatte pikaisella aikataululla pelaamaan, soita meille ensin ja katsotaan yhdessä vapaat peliajat.

Tiedustelut isompien ryhmien peleistä,  kokous- ja muista tapahtumapaketeista jne. onnistuu yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla info(at)exitoulu.fi tai puhelimitse, p. 050 465 5181.

Mistä teidät löytää? 

Meillä on kolme toimipaikkaa osoitteissa Kajaaninkatu 22, Uusikatu 22 ja Kirkkokatu 17 eli Rotuaarin pallon vieressä. Muista tarkistaa peliä varatessasi missä toimipaikassa se sijaitsee!  Kartta

Ovatko huoneet pelottavia?

Huoneissa ei ole mitään pelottavaa tai kauhuefektejä. Poikkeuksena kauhuteemainen peli The SAW.

Voiko peleihin tuoda lapsia? 

Toki! Yläkouluikäiset voivat paeta huoneesta itsenäisesti, nuoremmat voivat hyvin olla ratkomassa pulmia vanhempien seurassa. Poikkeuksena kauhuteemainen The SAW, jota emme suosittele alle 15-vuotiaille. Nuoremmat pelaajat voivat tulla näihin vanhempiensa vastuulla.

Haittaako, jos ryhmässä on yli 6 henkilöä? 

Suosittelemme pelikokemuksen kannalta enimmäismääräksi kuutta pelaajaa, mutta joihinkin peleihin mahtuu jopa 7-8 henkilöä. Hinta on tällöin 20€/hlö.

Sopivatko pelit polttareihin yms. juhliin? 

Todellakin! Voimme myös järjestää peleihin pientä extraa, esimerkiksi piilottaa peliin lahjan sankarin löydettäväksi tms. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Miten maksetaan?

Pelin voi maksaa paikan päällä kerralla tai jokainen voi maksaa oman pelaajaosuutensa erikseen. Yrityksille on myös laskutusvaihtoehto ja verkkolaskutus onnistuu. Laskutustiedot on lähetettävä etukäteen info@exitoulu.fi. Laskutuslisä on 5€.

Miten perun varauksen? 

Voit perua varauksen varausvahvistuksessa olevan linkin kautta tai soittaa, jos varaamasi aika ei sovikaan. Yhden pelin varauksissa peruutukset sekä muutokset huonemäärässä on tehtävä viimeistään 24h ennen varausta. Kahden tai useamman pelin varauksissa  peruutukset viimeistään 48h ennen varausta. Käyttämättömästä huonevarauksesta veloitamme 50 euroa/peli.

Mitenkäs ruoat ja juomat? 

Järjestyy! Uusikadun toimipaikan viihtyisään kabinettiin voimme järjestää monenmoista tarjoilua, kuten esim. kahvitukset, lounaat ja illallisbuffetit. Ota yhteyttä ja kasataan juuri teille sopivat tarjoilut!

Uusikadun ja Rotuaarin toimipaikkojen pelihuoneet ovat anniskelualuetta, joten pelatessanne voitte nauttia meiltä ostettuja alkoholijuomia.