fbpx

Tilat

Tilat tapahtumiin

Järjestä tapahtumasi Exit Oulun tiloissa

Tilat tapahtumiin Oulussa

Exit Oulun pakopelit sijaitsevat kolmessa eri osoitteessa. Kaikki ovat noin parin sadan metrin päässä toisistaan.

Exit Uusikatu 22

Kokous- ja kabinettitilat Uusikadulla sijaitsevat ihan Oulun keskustassa, Otto Karhin puiston vieressä. Tilojen tunnelmallinen ja rouhea kokous- ja kabinettitila tarjoaa hyvät puitteet tapahtumien järjestämiseen. Voit järjestää esimerkiksi syntymäpäivän, kokouksen tai koulutuspäivän virallisen osuuden ja siirtyä sen jälkeen pelaamaan pakopelejä. Myös koko- tai puolenpäivän tapahtumat onnistuvat, kysy lisää kokoustarjoilupaketeista. Kokoustilaan sopii n. 30 henkilöä ruokailemaan ja hieman vähemmän kokous/luentomuodossa.

Mallaskellari Rotuaarilla (Kirkkokatu 17)

Exit Oulun uusimmat tilat löydät Rotuaarin aukiolta, ihan oulun ydinkeskustasta. Kolmen upouuden pakopelin lisäksi tiloissa sijaitsee Oulun trendikkäin craft beer pub Mallaskellari, jonka missio on virkistää Oulun olutkulttuuria tuomalla jatkuvasti uusia erikoisoluita hanoihin painottuen suomalaisiin pienpanimoihin. Asiakaspaikkoja löytyy vajaat sata, joten voit järjestää tiloissa myös isommankin tapahtuman. Pakopelit, olut-tasting ja catering-palvelut takaavat varmasti onnistuneen tapahtuman niin työ- kuin kaveriporukallekin. Voit myös varata n. 20 henkilön kabinettitilamme käyttöönne. Lue lisää www.mallaskellari.fi

Kiinnostuitko? Kysy tarjousta tapahtumaasi tarjouspyyntölomakkeen kautta!

Exit Uusikatu 13-15

Exit Oulun uusimmista tiloista löytyy tällä hetkellä viisi pakopeliä ja lisää on rakenteilla! Tiloissa on myös anniskeluoikeudet.

Kuvagalleria