Ohjelmaa ja tekemistä Oulussa

Exit Oulu Synttärit

Pakopelit osaksi syntymäpäivää niin lapsille kuin aikuisillekin

Synttärit Oulu – järjestä syntymäpäiväjuhlat pakopelien parissa

Järjestä Exit Oulu Synttärit ja kutsu kaverisi mukaan seikkailuun selvittämään muinaisen temppelin salaisuutta? Tai kenties pelastamaan lumottu taikasauva velhon mökistä? Exit Oulun syntymäpäiväpaketeista löytyy sopiva peli jokaiselle sankarille.

Exit Oulu Synttärit on jännittävä vaihtoehto lasten syntymäpäivien ohjelmaksi! Osa room escape -peleistämme soveltuu jo  7-8 vuotiaille ja sitä vanhemmille. Nuorimmilla pelaajilla olisi hyvä olla vanhempia pelitovereita, mutta jo 5.-6. -luokkalaiset osaavat ratkoa käytännössä kaiken itsenäisestikin. Kysy meiltä suositus, mikä peli sopisi teidän synttäriporukalle parhaiten!

Pelien yhteyteen järjestyy Uusikadun kabinettitiloissa asiaankuuluvat synttäritarjoilut teeman mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää helpoista lasten syntymäpäiväpaketeista. Me vastaamme järjestelyistä ja te voitte keskitettyä asiaan. Escape room -synttärit varmasti muistetaan pitkään! Hinnat alkaen 25€/henkilö sisältäen pelit ja tarjoilut.

Aikuisten syntymäpäiväjuhlat

Exit Oulu Synttärit pakopelien parissa sopii myös aikuiseen makuun. Miten olisi pieni synttäriyllätys Oulun keskustassa vaikkapa viemällä hänet pää huputettuna Jigsawin ansaan tai lukitse hänet Alcatrazin tyrmään? Sopii myös illanviettoon, sillä Uusikadun ja Rotuaarin peleissä on myös anniskeluoikeudet. Pelien jälkeen jälkipelit tunnelmallisessa Mallaskellarin olutpubissa olut-tastingin ja pikkupurtavan parissa? Uusikadun tiloissa onnistuu myös juhlatilaisuudet yksityisestikin. Tutustu tiloihin osoitteessa www.exitoulu.fi/tilat/ ja www.mallaskellari.fi ja kysy lisää tarjoiluvaihtoehdoista info@exitoulu.fi.

Myös Uusikadun baaritiski palvelee janoisia ja sen 40-paikkaisen kabinetin voi varata yksityistilaisuutta varten ja herkulliset ruokailutkin järjestyvät tekemään syntymäpäivästä täydellisen.

Ota yhteyttä!