Lasten ja aikuisten

Exit Oulu Synttärit

Pakopelit osaksi syntymäpäivää niin lapsille kuin aikuisillekin

Lasten synttärit Oulu – järjestä syntymäpäiväjuhlat pakopelien parissa

Järjestä Exit Oulu Synttärit ja kutsu kaverisi mukaan seikkailuun selvittämään muinaisen temppelin salaisuutta? Tai kenties pelastamaan lumottu taikasauva velhon mökistä? Exit Oulun syntymäpäiväpaketeista löytyy sopiva peli jokaiselle sankarille.

Exit Oulu Synttärit on jännittävä vaihtoehto lasten syntymäpäivien ohjelmaksi! Osa room escape -peleistämme soveltuu jo  7-8 vuotiaille ja sitä vanhemmille. Nuorimmilla pelaajilla olisi hyvä olla vanhempia pelitovereita, mutta jo 5.-6. -luokkalaiset osaavat ratkoa käytännössä kaiken itsenäisestikin. Kysy meiltä suositus, mikä peli sopisi teidän synttäriporukalle parhaiten.

Pakettihintaan sisältyy valinnan mukaiset pakopelit Uusikadulla, juhlahuoneen vuokra tunniksi sekä tarjoilut. Tilaisuuden kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Me vastaamme järjestelyistä ja te voitte keskitettyä asiaan. Escape room -synttärit varmasti muistetaan pitkään! Viidakkomenu sisältää karkkia, sipsejä, popcornia, keksejä ja limpparia. Tilaisuus max 6 juhlijalle 200€, lisäosallistujat 25€/hlö

Yhteen pakopeliin suosituspelaajamäärä on 5-6 pelaajaa. Jos juhlijoita on korkeintaan kahdeksan, kaikki pääsevät pelaamaan samaan huoneeseen. Mikäli pelaajia on enemmän, jaetaan heidät useampaan pelihuoneeseen.

Oma täytekakku on sallittu, meiltä löytyy tarjoiluastiat. Pystymme huomioimaan yleisimmät erikoiruokavaliot, ilmoitathan ne meille hyvissä ajoin. Vaikeasti allergisille suosittelemme tuomaan omat eväät.

Tilaukset ja tiedot mahdollisista allergioista on toimitettava Exit Oululle viimeistään 48 tuntia ennen tilaisuutta.

Tilaukset vain sähköpostilla info@exitoulu.fi tai soittamalla 0504655181.

Aikuisten syntymäpäiväjuhlat

Exit Oulu Synttärit pakopelien parissa sopii myös aikuiseen makuun. Miten olisi pieni synttäriyllätys Oulun keskustassa vaikkapa viemällä hänet pää huputettuna Jigsawin ansaan tai lukitse hänet Alcatrazin tyrmään? Sopii myös illanviettoon, sillä Uusikadun ja Rotuaarin peleissä on myös anniskeluoikeudet. Pelien jälkeen jälkipelit tunnelmallisessa Mallaskellarin olutpubissa olut-tastingin ja pikkupurtavan parissa? Uusikadun tiloissa onnistuu myös juhlatilaisuudet yksityisestikin. Tutustu tiloihin osoitteessa www.exitoulu.fi/tilat/ ja www.mallaskellari.fi ja kysy lisää tarjoiluvaihtoehdoista info@exitoulu.fi.

Myös Uusikadun baaritiski palvelee janoisia ja sen 40-paikkaisen kabinetin voi varata yksityistilaisuutta varten ja herkulliset ruokailutkin järjestyvät tekemään syntymäpäivästä täydellisen.

Ota yhteyttä!