fbpx

Tekemistä ja ohjelmaa luokkaretkelle

Exit Oulu Luokkaretki

Sopii kaiken ikäisille ja jopa 70 pelaajalle yhtäaikaa. Jännitystä ja seikkailuja nuoremmille.

Luokkaretki Exit Oulu pakopelien parissa

Luokkaretki Oulu suunnitteilla? Hyvä idea luokkaretken ohjelmaan on poiketa koko porukalla pelaamaan Exit Oulun pakopelejä. Pelit sopivat hyvin jo yli 10-vuotiaille, joten kaikki varmasti pääsevät osallistumaan ja tekemään. Yhdessä pelaaminen nostattaa luokan yhteishenkeä; jännittävät pakohuoneet tempaavat ryhmän mukaansa ja kaikki osallistuvat ratkomiseen, sillä kello käy eikä kukaan tahdo jäädä huoneeseen. Pelit ja yhteistyö muistetaan varmasti pitkään luokkaretken jälkeenkin! (Opettajat: pelien tuoksinassa voi jopa oppiakin jotain, mutta ei kerrota sitä koululaisille… shh…) Pienempien alakoululaisten mukana peleissä olisi hyvä olla joku vanhempikin, mutta jo 5.-6. -luokkalaiset pärjäävät pakopeleissä hyvin itsenäisesti.

Isompikin ryhmä mahtuu Exit Oulun pakohuoneisiin yhtä aikaa ja jälkipelit voidaan käydä vaikkapa lounasbuffetin ääressä. Pelejä kolmesta toimipisteestämme löytyy yhteensä 13, joten jopa 80 henkilön ryhmät voivat pelata yhtä aikaa. Toimipisteet sijaitsevat vain parin minuutin kävelymatkan päässä toisistaan Oulun keskustassa. Ruokailu järjestyy samoissa tiloissa pelien yhteyteen kätevästi, joten luokkaretken järjestelyistä jää yksi ravintolavarauksen teko vähemmäksi. Valvojat voivat tietysti osallistua pelaamiseen, mutta jos tuntuu, että pieni hengähdyshetki tekisi hyvää, he voivat odotella pelien ajan viihtyisässä loungessa vaikkapa kahvikupposen ja päivän lehden kera.

Kysäisehän meiltä rohkeasti luokkaretkipaketeista Exit Oulun pakopelien parissa ja ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeen kautta!

Ota yhteyttä!