fbpx

Ystävänpäivän ale

Ystävänpäivänä pelit alennetuin hinnoin!

Pakopelit ovat turvallista ja mukavaa yhteistä tekemistä, varsinkin näin epätavallisena talvena. Pelaaminenhan tapahtuu ystävien tai perhepiirin kesken – niiden, joiden kanssa vietätte aikaa yhdessä muutenkin. Luonnollisesti pidämme tarkasti huolen siitä, että pelaaminen ja asiointi on kaikissa toimitiloissamme ja pelihuoneissamme turvallista.

Nyt näistä läheisistä kannattaakin kerätä joukkue ja tulla juhlistamaan ystävänpäivää Exit Ouluun. Nimittäin sunnuntaina 14.2.2021 kaikki pelaajat saavat 5€ alennuksen! Lisäksi Uudenkadun toimipaikassa on erikoistarjouksia juomista.

(Alennus 5€/pelaaja. Tarjous koskee vain 14.2.2021 pelattavia pakopelejä. Siihen ei voi yhdistää muita alennuksia tai tarjouksia.)

VARAA PELI

Ystävälle lahjaksi yhteisiä kokemuksia

Jos ette juuri nyt pääsekään pelaamaan yhdessä, voit muistaa ystävää Exit Oulun lahjakortilla. Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostohetkestä, joten aikaa yhteisen pelihetken toteuttamiseen on runsaasti. Kortit voi tilata näppärästi suoraan netistä tai voit myös noutaa ne paikan päältä. Kortteja myy toimipisteidemme lisäksi Pub Mallaskellari Rotuaarilla.

OSTA LAHJAKORTTEJA