fbpx

Velhon Perintö varattavissa!

Velhon Perintö, Exit Oulun uusin pakohuone on varattavissa!

Kauan aikaa sitten Kielletyn Metsän rajamailla asusteli mahtava velho nimeltään Smultron. Hänen  taikasauvansa kykeni antamaan haltijalleen uskomattoman vahvat taikavoimat. Estääkseen taikasauvan joutumisen vääriin käsiin, Smultron piilotti taikasauvan mökkiinsä ja suojasi sen vahvalla magialla. Testamentissaan Smultron kuitenkin mainitsi Kiellettyyn Metsään kätketyistä vihjeistä, jotka auttavat sauvan etsijöitä.

Exit Oulun uusin pakohuone Velhon Perintö sijoittuu maagiseen velhojen maailmaan, jossa asiat ovat huonossa jamassa. Mahtavan velhon taikasauva on vaarassa joutua vääriin käsiin ja Taika-asiain ministeriö on pyytänyt teitä pelastamaan sen. Nuori ja pahantahtoinen velho etsii myös sauvaa ja teillä on vain 60 minuuttia aikaa löytää Kielletyn Metsän liepeiltä velhon mökki, murtaa sauvaa suojaavat taiat ja tuoda sauva turvaan.

Tehtävä ei ole helppo! Smultronin mahtavat taikavoimat suojaavat sauvaa ja sen etsijöiltä vaaditaan yhteistyötä ja nokkeluutta. Taikavoimien hallintaa tai loitsujen osaamista ei välttämättä tarvita, mutta ne ovat etsijöille eduksi.