fbpx

Ulkoilmapeli Filius Stella vie seikkailulle ympäri Oulua

Filius Stella

Oulun kaupunkia uhkaa suuri vaara. Olemme saaneet selville, että salaperäinen taho suunnittelee hukuttavansa kaupungin tulvan alle.
Jäljet viittaavat vanhaan salaseuraan, joka legendan mukaan tunnetaan nimellä Filius Stella.

Katastrofin voi estää vain tunkeutumalla seuran päämajaan. Siihen tarvitsemme teidän apuanne. Mutta aika on käymässä vähiin!

 Filius Stella on Oulun keskustan alueella tapahtuva ulkoilmaseikkailu, jossa pelaajat ratkovat tehtäviä ja arvoituksia. Kyseessä ei ole siis pakopeli! Aikaa on kaksi tuntia. Peli pelataan kokonaan ulkona paikasta toiseen liikkuen (n. 4 km), joten sään mukainen varustus ja mukavat kengät ovat tarpeellisia. Oulu-tietämyksestä on pelissä hyötyä, mutta tarvittaessa on täysin sallittua turvautua Googlen apuun. Vähintään yhdellä pelaajalla tulee olla mukana internetyhteydellä varustettu puhelin tai tabletti, jossa on asennettuna WhatsApp-sovellus.

Varaa Filius Stella -peli tästä.

 

 

Paluuta arkeen

Exit Oulu palailee pikkuhiljaa normaaliin päiväjärjestykseen myös tavallisten pakopelihuoneiden osalta. Kaikki pelit alkavat taas pyöriä tavalliseen tapaan 1.6.2020 alkaen, mutta voit tehdä varauksesi vaikka heti.
Haluamme tietysti edelleenkin huolehtia siitä, että pelaaminen on turvallista kaikille, joten pidämme jatkossakin aktiivisesti yllä riskejä pienentäviä toimia, kuten tehostettua hygieniatasoa.