fbpx

Professori Ykskivi jää eläkkeelle!

Ystävämme Professori Ykskivi lähetti meille seuraavan viestin:

”Arvoisat Exit Oulun edustajat ja asiakkaat!

Nythän on niin, että viimeisintä tutkimustani työstäessäni täällä erittäin, erittäin salaisessa laboratoriossani (osoitteessa Fluchtspielstrasse 13, Zweibrückmunster, Saksa, kellarikerroksessa kolmas ovi vasemmalla), kohtalo lähetti luokseni assistentin, Frau Farbissinan. Vaikka olenkin aina ollut vannoutunut poikamies, nyt sydämeni paikalla oleva kokeellinen pumppuasema sykähti ylimääräisen kerran. Pitkällisten kliinisten tutkimusten jälkeen päädyimme löydökseen, jonka mukaan niin minun kuin Frau Farbissinan aivoissa on monimutkainen kemialliselektroninen häiriö, jota kansankielellä kutsuttaneen rakastumiseksi.

Koska moisen vakavan häiriön vaikutuksessa on vaikea, ellei mahdoton työskennellä asiaankuuluvan vakavasti, täten ilmoitankin, että aion jättää tieteellisen tutkimuksen tekemisen. Jään siis nuoresta 84 vuoden iästäni huolimatta eläkkeelle ja muutamme Frau Farbissinan kanssa erittäin, erittäin salaiseen piilopirttiin osoitteeseen Via Pizzicato 1994, Capricciosa, Carbonaran maakunta, Italia. Tarkoituksenamme on kasvattaa paprikatäytteisiä oliiveja cocktailkutsuille myytäväksi, sekä valmistaa käsityöläismenetelmin niihin sopivia cocktailtikkuja paikallisista tukkipuista.

Kiitän teitä kaikkia suuresti, että olette pitäneet huolta erittäin, erittäin salaisesta Oulun työhuoneestani (osoitteessa Kajaaninkatu 22, päädystä sisään, käytävän perällä viimeinen ovi oikealle) ja ennen kaikkea siellä sijaitsevasta erittäin, erittäin tärkeästä keksinnöstäni! (Jonka käyttötarkoitusta en nyt muista.) Lisäksi pyytäisin Exit Oulun henkilökuntaa hävittämään työhuoneeni irtaimistoineen ja keksimään tiloille muuta käyttöä, esim. pakopelien muodossa. 

Ystävällisin terveisin, 

prof. R.J. Ykskivi”

Professorin arvoitus suljetaan 6.9.2022.

Loput 4-6 pelaajan pelit -20%! 

(Voimassa ainoastaan 4-6 hlön Professorin arvoitus -pelissä 17.8.-5.9.2022. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.)

VARAA PELI