fbpx

Liikuteltava pakohuone tiimiä yhdistämässä

Destia Oy järjesti kesäkuun alussa projektin aloituspäivän, johon osallistui työntekijöitä paitsi Destialta, myös sen sidosryhmiltä. Exit Oulu toimitti tapahtumaan Raahen Veteraanitalolle kaksi liikuteltavaa pakohuonetta. Päivän osallistujat työskentelevät kaikki samalla työmaalla päivittäin ja team building -hengessä room escape -pelejä ratkovat porukat muodostettiin siten, että joukkueissa oli eri yritysten ja alojen ammattilaisia sekaisin. Osallistujilta tulikin kiitosta siitä, miten pakopelien ongelmien ja tehtävien ratkonta tällaisilla kokoonpanoilla tutustutti suurelta osin ennestään toisilleen tuntemattomien, muutaman kymmenen henkilöä käsittävän projektihenkilöstön toisiinsa ihan uudella tavalla.

“Room escape on erinomainen tapa luoda tiimihenkeä työporukalle! Porukka joutui puhaltamaan yhteen hiileen juhlapaikalle tuotuja pakopelejä ratkoessaan. Juhlien alun jäykkä ilmapiiri rentoutui pelien myötä ja toivottua lämminhenkistä keskustelua syntyi kuin itsestään. Unohtakaa piirileikit ja tilatkaa paikalle pakopelit!” toteaa tapahtuman järjestäjä Heikki Rauatmaa Destia Oy:stä.

Exit Oulu kuljetti ja pystytti peliteltat Veteraanitalon pihalle jonka jälkeen kaikki olikin valmista ratkomiseen. Kolmessa tunnissa juhlien osanottajat pelasivat neljä kierrosta pelejä.