fbpx

Kuolleen miehen saaresta helpompi versio

Vanha merirosvotarina kertoo mystisestä saaresta, jolla sijaitseva lähde antaa löytäjälleen ikuisen nuoruuden. Löydättekö saaren ja selvitätte sen arvoitukset?

 

 

Merirosvoseikkailu Kuolleen miehen saaresta on tullut yksi Exit Oulun suosikkipeleistä. Eikä suotta, onhan peli monimuotoinen, jännittävä ja haastava. Mutta koska pelin vaikeustaso on 4/5, siinä voi joskus olla liiaksikin haastetta vaikkapa nuoremmille pelaajille. Niinpä päätimme tarjota alkuperäisen pelin rinnalle helpotetun version, jotta kaikki halukkaat pääsevät tutkimaan vanhan merimiehen tarinaa Karibianmeren maisemissa.

Pelin kulku on sama molemmissa versioissa, mutta helpommassa joitakin tehtäviä on helpotettu ja vinkkejä viilattu yksinkertaisimmiksi. Tämän vaikeustaso on 2/5, joten se soveltuu paremmin kaikenikäisille ja -tasoisille seikkailijoille.

Peli on nyt oletuksena tuo helpompi versio. Jos haluatte pelata vaikeamman, ilmoittakaa siitä varausta tehdessänne! Nettivarauksissa riittää maininta varauksen lisätietokenttään.

VARAA KUOLLEEN MIEHEN SAARI

Lasten synttärit piraattiteemalla

Kuolleen miehen saaren helpomman version vanavedessä uudistimme myös lasten synttärijuhlien teeman. Juhlahuone koristellaan merirosvoteeman mukaiseksi joten pienten (ja miksei isompienkin) merten kauhujen juhlatunnelma on taattu!

Lue lisää synttäripaketeistamme.