fbpx

Onko kulttuurietusi vanhenemassa?

Vuoden lopussa monet työnantajan myöntämät edut vanhenevat

Tiesitkö, että kulttuurietu käy maksuvälineenä pakopeleihin? Edut kuitenkin useasti vanhenevat vuodenvaihteessa. Jos et enää tämän vuoden puolella ehdi pelaamaan, kulttuuriedulla voit ostaa pakopelilahjakortin omaan käyttöösi. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä ja sen voi käyttää myös osissa. Ja mikä parasta, voit ostaa lahjakortin vaikka kotisohvaltasi käsin:

Hae käyttämäsi eduntarjoajan (Eazybreak, ePassi, Smartum tai Edenred) sovelluksella Exit Oulu. Maksa haluamasi tasasumma ja lähetä kuitti osoitteeseen info@exitoulu.fi. Lähetämme sinulle lahjakortin sähköpostiisi.

Jos sinulla on kulttuuriseteleitä, voit käyttää ne toimipisteessämme. Olemme paikalla osoitteessa Uusikatu 22 arkisin klo 11-14 sekä muulloin pelivarausten mukaan. Soitathan etukäteen meille 0504655181, jotta tiedämme olla paikalla. 

Lahjakortit myös verkkokaupastamme

Voit hankkia lahjakortin pakopeleihin myös verkkokaupastamme. Maksutapoina käy kortti- ja verkkopankkimaksut sekä MobilePay. (Kulttuurietu ei siis valitettavasti käy verkkokaupassa maksamiseen.)  PDF-lahjakortti lähetetään valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen.