fbpx

Hyvää ystävänpäivää!

14.2. vietetään taas päivää, jolloin juhlistetaan ystävyyssuhteita ja rakkaita ihmisiä. Exit Oulu haluaakin tarjota mahdollisuuden viettää päivää ystäväporukan kesken alennetuin pelihinnoin. Pelit sopivat myös kahdestaan pelattaviksi, joten miksipä et yllättäisi rakastasi vähän erilaisilla treffeillä ja toisi häntä ratkomaan huoneiden moninaisia pulmia ja tehtäviä ihan kahden kesken?

Ystävänpäivän alennetut hinnat:

(Nämä hinnat ovat siis voimassa ainoastaan 14.2. pelattavissa peleissä, eikä niihin voi yhdistää muita alennuksia.)

 

Exit Oulu <3 Pub Mallaskellari

Exitlovesmake.png

Yksi Exit Oulun parhaista ystävistä on Pub Mallaskellari, jonka kanssa Rotuaarin toimipiste on jopa kämppiksiä.  Mallaskellarista saatte janojuomat  niin Rotuaarin pelihuoneisiin kuin myös etko- tai jälkipelejä varten.  

Haluamme juhlistaa ystävyyttämme yhdessä pelaajiemme kanssa ja niinpä tarjoammekin pakopelaajille tuotteita alennettuun hintaan, eli opiskelijahinnoin. Tämä etu on voimassa toki myös Kajaaninkadulla ja Uudellakadulla pelanneille ja on voimassa koko saman päivän ajan, jolloin käytte pelaamassa. Tiskillä kannattaa siis mainita minkä pelin ratkoitte saadaksenne olusenne alennettuun hintaan.

Tämä tarjous on voimassa joka päivä 11.-17.2. Mallaskellariin ja sen käsityöläisoluisiin painottuvaan valikoimaan voitte tutustua osoitteessa 

www.mallaskellari.fi.