fbpx

Exit täytti 8!

Exit Oulu – kahdeksanvuotias pakopelikonkari

Exit Oulun ensimmäiset toimipaikan ikkunat tarroitettiin elokuussa 2015.

Vankilapaosta se syksyllä 2015 alkoi. Silloisella Kajaaninkadun toimipisteellä olivat ahkerat maakarit olleet työn touhussa keväästä lähtien, ja oli aika esitellä Exit Oulu yleisölle. Vankilapakoa seurasi pian Murhamysteeri ja Professorin arvoitus. Alun ihmettelyn jälkeen asiakkaat ottivat pakopelit innokkaasti vastaan ja tulostaulu alkoi täyttyä yhä paremmista ajoista. Ja mikä tärkeintä, toimipaikka alkoi täyttyä riemunkiljahduksista ja iloisista pelaajista!

Kajaaninkadun kaninkolo alkoi käydä pieneksi ja lisää pelejä toivottiin. Toinen toimitila löytyikin läheltä, viereisestä korttelista. Uusikatu 22:n toimipiste avattiin vuonna 2016. Parin vuoden jälkeen kolmaskin pelipaikka avasi ovensa Oulun ytimeen, Rotuaarille Pub Mallaskellarin tilojen yhteyteen.

Vuonna 2021 Kajaaninkadun toimipaikan seinänaapurista vapautui iso toimitila. ”Kiinnostaako?” Lyhyen teehetken jälkeen päätös oli ilmiselvä – tietysti kiinnostaa! Pian uuden toimipaikan rakennustyöt olivat käynnissä. Taikuri – The Magician avattiin helmikuussa 2022.

(Taikuri-pelejä on muuten kaksi samanlaista – mahtava tilaisuus ansaita brassailuoikeuksia vaikkapa vanhemmat vs lapset-, tai johtoporras vs työntekijät -kisassa!) 

 

Rotuaarin tulevista peleistä vihjailtiin elokuussa 2018.

Saman vuoden lokakuussa Kajaaninkadun ja uuden toimipaikan väliseinä avattiin. Yhdistyneen toimipaikan sisäänkäynti siirtyi kokonaan Uudenkadun puolelle ja Kajaaninkatu 22 jäi osoitteena historiaan. 

Nyt kahdeksan vuoden jälkeen toimipaikkoja on siis kolme, pelejä 13. Joitain vanhoja pelejä on purettu ja tilalle rakennettu uusia. Mutta ei tarina tähän jämähdä! Uusia pelejä suunnitellaan koko ajan ja yksi onkin jo rakennusvaiheessa. Huoneen teemaa emme vielä julkista, mutta tässäkin artikkelissa on viittauksia siihen! Arvaatkos mitä tuossa loppuvuodesta on tulossa?

Exitin alkuajoista on lisää juttua täällä!

VARAA PELI!