fbpx

Exit Oulun uusin peli The SAW on valmis

Exit Oulu Rotuaarin ensimmäinen uusi pakopelihuone on valmis

Ensimmäinen kolmesta Exit Oulun Rotuaarin toimipisteelle rakennettavasta pakohuoneesta on valmis. Exit Oulun room escape -pelien sarjaa täydentää elokuun lopulta alkaen kylmäävän jännittävä The SAW, joka perustuu samannimiseen elokuvasarjaan. Tämän pakopelin punainen lanka ei ole enempää eikä vähempää kuin hengissä pysyminen.

Jo peliä teemoittava kysymys ”Elämä vai kuolema? Valinta on teidän.” paljastaa, että kyseessä ei ole aivan tavallinen pakopeli. Tiimiltä vaaditaan hoksottimien, yhteistyön ja nokkeluuden lisäksi jääkylmiä hermoja ratkaistakseen tämän escape room -haasteen. The SAW -pakohuonetta ei suositellakaan sen elementtien ja tunnelman vuoksi lapsille tai herkimmille pelaajille. Vaikeusluokaltaan peli on noin  4/5, joten haastetta riittää varmasti myös kokeneemmille pelaajille.

Exit Oulun pakopelien tarjontaa täydentää myöhemmin syksyn aikana valmistuvat kaksi muuta escape roomia. Vielä tässä vaiheessa työnimillä Maailman ympäri 80 päivässä ja Prison Break II  tunnetut huoneet varmistavat aiempien, osoitteissa Uusikatu 22 ja Kajaaninkatu 22 sijaitsevien Exit Oulun pakopelien lisänä, että jokaiselle löytyy varmasti pelattavaa.

Craft beer pub Mallaskellari täydentää pakopelikokemusta

Kirkkokatu 17:ssa, Oulun ydinkeskustassa sijaitseva Exit Oulun toimipaikka löytyy oululaisittain ”Rotuaarin pallon likeltä”, samoista tiloista kaupungin tyylikkäimmän craft beer pubin, Mallaskellarin kanssa. Ennen peliä on siis mahdollista nautiskella yhdet neuvoa-antavat ja jälkipelitkin hoituvat samassa paikassa. Tilauksesta järjestyvät myös beer tasting -tilaisuudet Mallaskellarin asiantuntevien olutmestareiden opastuksella. Hyvä idea pikkujouluohjelmaksi, virkistyspäiviin tai vaikkapa polttareiden ohjelmanumeroksi! Lisätietoja löytyy Mallaskellarin sivuilta osoitteesta www.mallaskellari.fi.

The SAW on varattavissa 30.8.2018 alkaen. Pääset varaamaan pelisi osoitteesta www.exitoulu.fi. Sivuiltamme löydät toki myös muut Exit Oulun pakopelit, jos uutukainen vaikuttaa hieman liian jännittävältä. Vai pitäisikö sanoa tappavalta…

Do you want to play a game?