fbpx

Avaruusromua!

Meillä on jännittäviä uutisia!

Exit Oulu on aloittanut yhteistyön intergalaktisia pakettimatkoja järjestävän matkatoimisto Star-Å-Borgin kanssa. Yhteistyö aloitetaan suoraan avaruusturismin huipulta ja kohteena on tietysti legendaarinen avaruuslomakohde Floston Paradise Linnunradan kaakkoiskulmalla.

Halusimme tarjota Exit Oulun asiakkaille viiden tähden tähtienvälistä rentoutumista, joten Floston Paradise oli itsestäänselvä valinta ensimmäiseksi kohteeksi”, toteaa Star-Å-Borgin operatiivinen johtaja Record S. Durza.

Charter-lennot Star-Å-Borgin kohteisiin lähtevät tavallisesti Azerbaidžanin Quzanlista, mutta Floston Paradiseen pääsee avaruusturistibussilla suoraan Oulusta. ”Päätimme sijoittaa matkustusmukavuuteen ja rakentaa uuden terminaalin Ouluun”, sanoo hankkeen pääarkkitehti ja -rahoittaja, taidekeräilyllä omaisuutensa tehnyt Henrik auf Vornan. Uusi terminaali rakentui Exit Oulun toimipaikan yhteyteen, osoitteeseen Uusikatu 13-15.

Matkat aloitetaan 25.11.2022!

Haluaisin vielä lisätä, että huhut ongelmista Star-Å-Borgin matkoilla ovat vahvasti liioiteltuja ja asiakkaamme saavat aina varmasti täydellistä palvelua. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaamme!”, Durza täydentää.

Yhteistyössä 13. ovi-pakopelien kanssa toteutettu Avaruusromua on nyt avattu Uusikatu 13-15 toimipisteeseen!

Varaa pelisi täältä!