fbpx

Arvaa uuden pelin teema ja voita ilmainen peli!

”Olen myöhässä”, puhisi tyttö itsekseen saapuessaan Exitille pelaamaan uutta pakopeliä. ”Ei olisi pitänyt viettää niin kauan aikaa sopivaa hattua valitessa.”

”Et suinkaan”, sanoi ääni. ”Rakennustyöt ovat vielä täydessä vauhdissa!” Tosiaan, suljetun oven takaa kuului vielä vasaroiden napsetta ja sahausta. 

”Kuka puhuu?”, kysyi tyttö. Ketään ei näkynyt. Tyttö katseli ympärilleen hämmentyneenä. Kaikki näytti tavalliselta – ainakin melkein. Aulan kulmaan oli nimittäin katettu herkkuja notkuva pöytä. ”Ai niin, Exitillähän järjestetään lasten syntymäpäiväjuhlia.” Ehkä kyse oli siitä. Mutta missä sitten olivat juhlijat? 

”Ihan vielä ei ole teeaika”, sanoi ääni, ”etkä ihan vielä pääse pelaamaan uutta peliä.” 

”Hyvä on”, sanoi tyttö. ”Sitten menen pelaamaan korttia kaksosten kanssa. Palaan myöhemmin!”

”Hienoa”, vastasi ääni. ” Tiedät kyllä sitten, kun aika on. Ystäväni seuraa tilannetta korva tarkkana, ja tuo sinulle viestin, kun hetki koittaa.”

 

Exitille on valmistumassa kevään aikana uusi peli. Keksitkö, mikä on pelin teema? Jos luulet tietäväsi tai sinulla on hyvä arvaus, vastaa kilpailuun alla olevan lomakkeen kautta. Oikein vastanneiden joukosta arvotaan voittaja, joka pääsee joukkueineen pelaamaan uuden pelin ensimmäisten joukossa – tietysti veloituksetta!