fbpx

Ansa sulkeutuu – Loput pelit alennuksella!

Ansan piina päättyy

”Tervetuloa! Mietitte varmaan miksi teidät on vangittu tähän kellariin.  Teidät on valittu, koska ette ole arvostaneet tarpeeksi turvallista ja mukavaa elämäänne…”

Melkein neljä vuotta pakopelaajia ihastuttanut, säikytellyt ja haastanut Ansa-peli suljetaan lopullisesti syyskuun 2020 lopussa. Tämä Uusikadun toimipisteessä sijaitsevan, SAW-elokuvien hengestä teemansa saanut peli kannattaa siis varata nyt, jos sitä ei ole vielä tullut pelattua ja kauhuteemaiset pakopelit kiinnostavat! Lopunajan tunnelmissa tarjoamme kaikki loput Ansa-pelit 25% alennuksella* normaalihinnoista. Pelissä ei ole panoksena enempää tai vähempää kuin oma henkenne… Tämän vuoksi emme myöskään suosittele peliä alle 15-vuotiaille tai muuten herkemmille pelaajille.

Miksi Ansa sitten suljetaan? Siihen on oikein pätevä ja hyvä syy, mutta siitä kerromme enemmän tuonnempana!

VARAA ANSA

*Tarjous koskee myös aiemmin varattuja pelejä, mutta siihen ei voi yhdistää muita alennuksia tai tarjouksia. Voimassa vain syyskuun 31. päivään mennessä pelatuissa Ansa-peleissä.  Syyskuun jälkeen Ansaan varauksen tehneisiin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä.