fbpx

Pakopelit luokkaretkeläisille

Koulujen lukuvuosi alkaa pikkuhiljaa kääntyä viimeisten viikkojen puolelle. Luokkaretket ovat koululaisille hienoksi tavaksi muodostunut perinne palkita itseään kovasta koulutyöstä. Mikäs sen hauskempaa, kuin lähteä kavereiden kanssa reissuun, tutustua uusiin paikkoihin ja hankkia kokemuksia. Luokkaretkiä odotetaan innolla ja reissun jälkeen muisteltavaa riittää pitkäksi aikaa. Erityisesti uudenlaiset ja jännittävät kokemukset ovat varmasti puheenaiheena retkeläisten keskuudessa jopa vuosia.

Pakopelit sopivat luokkaretkeläisten ohjelmanumeroksi paremmin kuin hyvin. Yhdessä pelaaminen nostattaa luokan yhteishenkeä; jännittävät pakohuoneet tempaavat ryhmän mukaansa ja kaikki osallistuvat ratkomiseen, sillä kello käy eikä kukaan tahdo jäädä huoneeseen. (Opettajat: pelien tuoksinassa voi jopa oppiakin jotain, mutta ei kerrota sitä koululaisille… shh…) Pienempien alakoululaisten mukana peleissä olisi hyvä olla joku vanhempikin, mutta jo 5.-6. -luokkalaiset pärjäävät pakopeleissä oikein hyvin itsenäisesti.

Isompikin ryhmä mahtuu Exit Oulun pakohuoneisiin yhtä aikaa ja jälkipelit voidaan käydä vaikkapa pizzabuffetin ääressä. Ruokailu järjestyy siis samoissa tiloissa pelien yhteyteen kätevästi ja luokkaretken järjestelyistä jää yksi ravintolavarauksen tekeminen vähemmäksi. Valvojat voivat tietysti osallistua pelaamiseen, mutta jos tuntuu, että pieni hengähdyshetki tekisi hyvää, he voivat odotella pelien ajan viihtyisässä loungessa vaikkapa kahvikupposen ja päivän lehden kera.

Kysäisehän meiltä rohkeasti luokkaretkipaketeista Exit Oulun pakopelien parissa!

info@exitoulu.fi / 0504655181