UKK

Usein kysytyt kysymykset

K: Milloin Exit Oulu on avoinna?  V: Olemme avoinna pelivarausten mukaan. Puhelimella  tavoitat meidät joka päivä klo 10.00-21.00 numerosta 0504655181.

K: Ovatko huoneet pelottavia?  V: Huoneissa ei ole mitään pelottavaa tai kauhuefektejä.  Poikkeuksena kauhuteemainen pelimme Ansa.

K: Voiko peleihin tuoda lapsia? V: Toki! Yläkouluikäiset voivat paeta huoneesta itsenäisesti, nuoremmat voivat hyvin olla ratkomassa pulmia vanhempien seurassa. Poikkeuksena kauhuteemainen huoneemme, jonne lapset voivat tulla ainoastaan vanhempien vastuulla.

K: Haittaako, jos ryhmässä on yli 6 henkilöä?  V: Suosituspelaajamäärä on 3-6 henkilöä/peli, mutta joihinkin peleihin mahtuu jopa 7-8 osallistujaa. Hinta on silloin 20€/hlö.

K: Sopivatko pelit polttareihin yms. juhliin? V: Todellakin! Voimme myös järjestää peleihin pientä extraa, esimerkiksi piilottaa peliin lahja sankarin löydettäväksi tms. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

K: Miten perun varauksen? V: Voit perua varauksen helposti varausvahvistuksesta löytyvän linkin kautta (toimii 24 h ennen varattua aikaa). Yhden pelin varauksissa peruutukset sekä muutokset huonemäärässä on tehtävä viimeistään 24h ennen varausta. Kahden tai useamman pelin varauksissa peruutukset viimeistään 48h ennen varausta. Myöhemmin perutuista tai käyttämättömistä huonevarauksista veloitamme 50 euroa/peli.

K: Mitenkäs ruoat ja juomat? V: Järjestyy! Uusikadun toimipaikan viihtyisään loungeen voimme järjestää monenmoista tarjoilua, kuten esim. kahvitukset, lounaat ja illallisbuffetit. Ota yhteyttä ja kasataan juuri teille sopivat tarjoilut! Baaritiskiltä saat myös pikkupurtavaa sekä ruokajuomat ja virvokkeet peleihin. Uusikadulla on anniskeluoikeudet.