Pakopelit Oulun keskustassa

Exit Oulu pakopelit – Tervetuloa!

Mitä?

Pakopeli on tosielämän seikkailupeli, jossa pelaajat lukitaan erikoisteemaiseen pelihuoneeseen. Huoneesta poispääsy tapahtuu löytämällä asioita ja elementtejä, joiden avulla huoneen pulmat ja mysteerit ratkeavat. Aikaa on 60 minuuttia. Ongelmanratkaisu vaatii yhteistyötä, nokkeluutta ja loogista päättelykykyä.

Kenelle?

Pakopelit sopivat kaikille! Kuitenkin alle 12-vuotiailla pelaajilla on hyvä olla yksi vanhempi pelaaja mukana. Sopiva ryhmäkoko on 4-6 henkilöä, mutta pelaaminen onnistuu myös pienemmällä porukalla – tällöin se on vain haastavampaa. Pakopelit ovat mitä parhainta tekemistä kavereiden tai vaikka perheen  kesken. Pelit soveltuvat loistavasti myös työporukoiden  virkistystoimintaan. Ne motivoivat pelaajia uudella, kiehtovalla tavalla tiimityöhön yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Kukaan ei halua jäädä loukkuun ja aika juoksee…

Taustat

Ensimmäiset Exit Oulu -pakopelit avattiin Ouluun vuonna 2015. Maailmalla Escape room-nimellä tunnetut mysteeripelit ovat nopeasti saavuttaneet suosiota ja viihdyttäneet jo tuhansia Oululaisia. Uudet pakopelit avattiin talvella 2016/2017 ja tarjolla on nyt kuusi erilaista pakoteemaa kaksissa eri tiloissa Oulun keskustassa.  Tervetuloa haastamaan itsenne!

Pelit

Pelit

Pelien vaikeusasteet on kuvattu kunkin pelin alle, mitä useampi avain, sitä haastavampi peli.
Vaikeustaso 3/5:


Kajaaninkatu 22

Vankilapako

Tervetuloa pahamaineiseen Rikers Islandin vankilaan New Yorkin Bronxiin. Vain muutama ihminen on onnistunut pakenemaan koko vankilan historian aikana. Nyt on sinun vuorosi yrittää, eikä se tule olemaan helppoa…

Murhamysteeri

Kuka murhasi Lady Lou Lou:n? On vuosi 1933 pienessä ja idyllisessä englantilaiskylässä, Chesterfieldissä. Rikas rouva Lou Lou on löytynyt murhattuna.  Neiti Harpels apureineen on kutsuttu selvittämään mysteeri.

Professorin arvoitus

Professorin salaperäinen työpaja kätkee sisälleen  salaisuuden. Palaset arvoituksen ratkaisuun ovat kadonneet. Löydätkö sinä ne ja ratkaiset vihdoin tämän mysteerin?

Pelivaraukset


Uusikatu 22

Ansa

I want to a play game – Teidät on valittu, koska ette ole arvostaneet tarpeeksi turvallista elämäänne. Jos selviätte tästä, tulette olemaan kiitollisia jokaisesta päivästä…

Pommi

 Tiedustelupalvelun päämajaan on asetettu pommi. Teidän agenttiryhmällänne on 60 minuuttia aikaa löytää pommi ja purkaa se.  Pelejä on kaksi identtistä, joten  kaksi ryhmää voi kisailla yhtä aikaa. Mikäli haluat varata kaksi peliä, tee kaksi erillistä varausta varausjärjestelmän kautta.

Temppelin kirous

Tuhansia vuosia sitten, syvällä sademetsässä eli infernaalinen peto B’ak’tun. Muinaiset jumalat tuhosivat hänet ja kätkivät pedon voimanlähteen, kristallikallon, salaiseen temppeliin. Arkeologiryhmänne on päässyt temppelin jäljille, mutta se joka yrittää viedä kristallikallon temppelistä, jää ikuisesti sen vangiksi…

Pelivaraukset

Tilat

 Uusikadun kokous- ja juhlatilat

Uusikadun tilat sijaitsevat ihan Oulun keskustassa, Otto Karhin puiston vieressä. Tilojen tunnelmallinen ja rouhea kokous- ja juhlatila tarjoaa hyvät puitteet tapahtumien järjestämiseen. Yhdistettynä lounge-tiloihin tilaa on yhteensä 60 henkilölle. Tiloissa on luentopöydät, jotka voi muuntaa myös neuvottelu/ruokailupöydiksi. Varustukseen kuuluu tietokone, projektori, valkokangas, äänentoistolaitteet ja mikrofonit (2kpl).

Aulakahviosta voit hankkia kahvia ja virvokkeita. Yhteistyökumppaneiden avulla järjestyy herkulliset tarjoilut kahvittelusta buffet-illallisiin. Kysy tarjousta info@exitoulu.fi.

 Vasemalla snack-menu ja oikealla ryhmille tarkoitetut buffet-vaihtoehdot (min 6hlö). Menu klikkaamalla isoksi!

ExitOulu Buffet Menu

Kartta

Pelimme sijaitsevat kahdessa eri osoitteessa, minuutin kävelymatkan päässä toisistaan.

Uusikatu 22 – Google Maps
Uusikadun 350 m²  kellaritiloista löytyvät Ansa, Pommi ja Temppelin Kirous. Sisäänkäynti sijaitsee paska kaupunni-taideteoksen välittömässä läheisyydessä. Aulakahvilasta voit ostaa kahvia sekä virvokkeita.

Kajaaninkatu 22 – Google Maps
Kajaaninkadun tiloissa on kolme pakopeliä: Vankilapako, Murhamysteeri ja Professorin arvoitus. Tilat sijaitsevat katutasossa Kajaaninkadun ja Uudenkadun risteyksessä.  Tiloissa ei ole kahviota.

Hinnasto

Ryhmävaraukset

Peleihimme sopii yhtä aikaa 40-50 henkilöä  ja porrastetusti vielä isompikin ryhmä.  Kysy rohkeasti ja kerro teitä kiinnostava aika sähköpostitse info@exitoulu.fi tai soita! Yhden pelin varaukset onnistuvat myös varausjärjestelmästä.

Hinnasto

2-3 hlöä 75€/peli
4-5 hlöä 100€/peli
6 hlöä 120€/peli

Opiskelijakortilla alennus 5€/henkilö
Alle 12-vuotiaille alennus 5€/henkilö
Alle 6-vuotiaat pelaavat ilmaiseksi vanhempien seurassa.

Voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla sekä käteisellä. Meillä käyvät myös Smartumin kulttuurisetelit ja kortti, Edenredin Virikesetelit ja kortti, Tyky-kuntoseteli+ sekä ePassi.

Yrityksille on laskutusvaihtoehto. Laskutustiedot (yrityksen nimi, y-tunnus, laskutusosoite sekä viite) on lähetettävä meille etukäteen sähköpostitse info@exitoulu.fi. Myös sähköinen laskutus onnistuu. Laskutuslisä on 5 euroa.

Lahjakortit

Klikkaa itsesi lahjakorttikauppaamme ja valitse sopiva vaihtoehto. Voit hakea lahjakortin myös meiltä paikan päältä. Ota yhteyttä info@exitoulu.fi tai soita 0504655181.

Pelivaraukset  online-varauksin:
Varaa peli